Onödiga bilprylar till interiören

Onödiga bilprylar till interiören

Visst är det kul att få pimpa upp sitt monsteråk, och om det handlar om en sådan stark entusiasm kan det vara förlåtligt att lägga ner tiotusentals kronor på bilinteriören. Men det måste ändå poängteras att det görs en del onödigheter på bilinredningsfronten – saker som verkligen bara får folk att skaka på huvudet. Låt oss presentera några av de mest överflödiga prylar för bilar som sett dagens ljus och som listats som rent av fjantiga av svenska folket.

Satsa på smarta biltillbehör

Låt inte onödigheter ta upp för mycket av din bilbudget – det kostar mycket ändå med service och reparationer. Satsa på smart bilinredning och tillbehör hos Work System och skapa intelligenta lösningar istället, lösningar som håller och som aldrig blir omoderna.

Måsvingedörrarna

Vi har sett de i Bond-filmer och nere på rivieran. Måsvingedörrarna som öppnas uppåt och som ser ut som fågelvingar på bilen må vara coola för vissa men ändå väldigt onödiga. De tar mycket plats och förknippas dessutom med 80-talet. Den första gången de syntes på riktigt var i Tillbaka till framtiden-filmerna med Michael J. Fox. Den första bilen som fick måsvingedörrar var Mercedes 300SL och sedan har andra bilmärken följt efter. De flesta anser nog att dessa dörrar enbart är skrytprylar.

Handskfack och kylskåp i ett

Du som är bekväm av dig, gillar god mat och vägrar ta med dig stormkök, kylväska eller konserver, kan köpa en bil med kylskåp i handskfacket. Handsfacket är det där lilla facket framför passagerarsätet där man kan lägga manual, handskar, nycklar och plånbok. Men i större bilmodeller som är utrustade för lyx finns det även möjlighet att få ett integrerat kylfack i handsfacket. Ta med läskburkar att ha på kylning eller några mackor som garanterat inte blir dåliga under färden. Onödigt eller inte? Det beror på hur man ser det…

Inbyggd tv

Förvisso kan det vara kul att ta en åktur med en limousin någon gång, där det både finns tv, soffor och kylskåp. Men då rör det sig också bara om en gång och inte mycket mer än så. Dock finns det ändå möjlighet att investera i en tv i den vanliga bilen – då helst i baksätet. Och har du plats för det så varför inte? Men det kanske ändå är bättre att ta med surfplattor och datorer in i bilen till stojiga barn att ha under långa färder. Det blir liksom både billigare och bekvämare och på så sätt kan alla se på vad de vill.

Bil-WC

Nej, det är ingen potta det rör sig om utan en hederlig WC att ta till om nöden kallar på vägbanan. WC:n har ett uppblåsbart tält omkring sig som med hjälp av en fläkt blåser upp allt till ett litet utedass. Glöm äckliga toaletter på sunkiga platser – sätt dig i bagageutrymmet och gör det du ska. “Skitsak” eller räddare i nöden?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *