Appar för bilägare

Appar för bilägare

Det finns snart sagt hur mycket appar som helst till din mobiltelefon, så nog måste det finnas några som du som bilägare kan dra nytta av? Det gör det, och några av dem ska vi titta på i det här inlägget. Om du har en idé för en app som skulle kunna vara användbar för bilägare men inte har kunskapen att själv göra verklighet av den behöver du anlita en utvecklare. På webbadressen https://beetroot.se/ hittar du Beetroot, en mjukvaruutvecklare med kontor i Sverige och Ukraina. De har stor vana av att ta fram skräddarsydda lösningar med gott resultat.

Smart Dash Cam

Du har förmodligen sett någon video på Youtube som filmats med en så kallad “dash cam”, det vill säga en kamera som monterats i framrutan av en bil. Med Smart Dash Cam kan du förvandla mobiltelefonen till en dash cam. Det bästa av allt? En dash cam kan kosta flera hundra, Smart Dash Cam är gratis. Finns till iOS.

Waze

Waze är en app från Google som används av bilförare i hela världen. Med den får du detaljerad koll på hur trafikläget ser ut vart du än befinner dig. Förare rapporterar in allt från trafikolyckor till fartkameror. I och med det är Waze perfekt att ha med sig på långfärden. Fins för Android och iOS.

Bensinkollen

Med Bensinkollen hittar du enkelt bensinmacken där du kan tanka för billigast möjliga pris. Appen har koll på varenda bensinstation i hela Sverige. Du får dels veta priserna, men får självklart också en karta som gör det enkelt för dig att hitta till den aktuella bensinstationen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *